THE BEST SIDE OF حمل لنجی

The best Side of حمل لنجی

The best Side of حمل لنجی

Blog Article

اگر می‌خواهید با حال و هوای نحوه‌ی بارگیری و حمل بار از دبی با لنج در بنادر امارات آشنا شوید می‌توانید این ویدیو را در یوتیوب مشاهده کنید.(به فی.ل.ت.ر.ششکن نیاز دارید)
حمل لنجی

البته باید به این نکته توجه کنند که کالاهای وارداتی نباید ماهیت تجاری داشته باشند چراکه تنها مجاز به واردات کالاهایی هستند که مصرف شخصی داشته باشند.
حمل لنجی

مدت زمان حمل بار ته لنجی بر اساس بنادر مبدأ و مقصد و طول مسیر حمل دریایی تعیین می‌شود.
حمل لنجی

چرا برای حمل کالا از دبی با لنج پرشین جی تی را انتخاب کنم؟

ممنوعیت شرعی و اخلاقی: بعضی کالاها که دارای ممنوعیت شرعی و اخلاقی هستند، مانند نوشیدنی‌های الکلی، اجازه ورود به کشور را ندارند.

کالای ملوانی می‌بایست غیرتجاری و به اندازه مصرف شخصی ملوانان باشد. در واقع میزان واردات ته لنجی در آیین‌نامه اجرایی قانون و مقررات صادرات و واردات مشخص و تعیین شده است. اگر بیشتر از سقف مشخص شده کالایی به عنوان ته لنجی وارد شود، قاچاق محسوب می‌شود.

برای واردات ته لنجی، شما باید مجوز واردات کالا از وزارت صنعت، معدن و تجارت را دریافت کنید. این مجوز برای هر بار واردات صادر می‌شود و مدت اعتبار آن ۶ ماه است. برای درخواست مجوز واردات کالا، شما باید فرم مربوطه را از سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت دانلود کنید و پس از تکمیل آن، به همراه مدارک لازم به اداره کل تجارت خارجی وزارت صنعت، معدن و تجارت مراجعه کنید.

همان‌طور که بررسی مراحل و مدت زمان بارگیری در بندر مبدأ اهمیت دارد، مراحل ترخیص و تخلیه بار در بندر مقصد نیز مهم است. گاهی تمام مراحل حمل بار با لنج با موفقیت صورت می‌گیرد اما عدم هماهنگی‌ها و پیش‌بینی‌های لازم در خصوص مراحل ترخیص و تخلیه کالا در بندر مقصد می‌تواند تمام زحمات و هزینه حمل بار با لنج را به هدر دهد.

سردار سپهری توجه به انسداد مرز و زیرساخت‌های مرزی را نیز مهم دانست و اضافه کرد: در شش ماه اول امسال حریم امنیتی از سوی متولیان بدرستی اجرا نشده و انسداد مرز هوشمند انجام نشده و همچنان کار زیادی دارد تا به هدفگذاری کشوری برسد.

با این حال، واردات کالای ته لنجی هنوز به عنوان یکی از راه‌های جذاب کسب درآمد برای تجار و فروشگاه‌های ته لنجی به شمار می‌آید.

حمل لنجی یکی از روش‌های سریع و ارزان برای ارسال کالا به ایران

حمل کالا با لنج، که یکی از روش‌های سنتی و رایج حمل و نقل دریایی در منطقه خلیج فارس و دریای عمان است، از کشورهای مختلف به سمت ایران انجام می‌شود.

میزان واردات کالا باید در حدود مقررات گمرکی باشد. هر ملوان سالانه می‌تواند ۶ بار کالا به میزان ۱۵۰۰ دلار با خود وارد کند.

ملوانان و کارکنان لنج ۲ بار در سال می‌توانند بدون پرداخت عوارض گمرکی، کالای مورد نیاز خود را به صورت ته لنجی وارد کشور کنند.

Report this page